United-fan Conor McGregor blij met Ole Gunnar Solskjaer: 'Hij is speciaal'
i

Getty Images

United-fan Conor McGregor blij met Ole Gunnar Solskjaer: 'Hij is speciaal'

Trevor Wagener • 13:13, 26-01-2019 / Laatste Update: 04:03, 07-01-2024

Voetbalclub Manchester United is niet te kloppen sinds trainer Ole Gunnar Solskjaer met de scepter zwaait bij de wereldberoemde Red Devils. Dat is ook supporter voor het leven Conor McGregor opgevallen. De UFC-vechter prijst de Noorse oud-spits dan ook de hemel in. "Hij is een speciale man."

Op Twitter looft hij Solksjaer. "De Manchester United Super-invaller. Speler én manager. Krankzinnig! Je voelt gewoon de passie die hij voor de club en zijn historie. Glunderend van trots als hij zijn elftal die geweldige counters leert. Verleden en heden!"

Als iemand vervolgens op die tweet reageert met een foto van The Notorious uit de oude doos - waarop hij als jonge jongen trots een shirt van United toont - gaat hij nog even verder.

Trots

"Ik zie mijn zoon als ik hier naar kijk. Bedankt voor het delen. Dit is een foto van sportdag op school, in het befaamde 'grijze uitshirt van United'. Toen ik 8 jaar was heb ik dit shirt zelf gekocht van mijn communie-geld. Zou heel graag willen weten waar dat shirt nu is. Een echt 'Notorious-shirt'!"

I see my son when I look at this. Thank you for sharing.

This is a picture from my schools “sports day”, and that infamous Grey Utd jersey, I actually bought myself with my communion money at 8 years of age.

I’d love to know where it is now.

A truly Notorious football jersey! https://t.co/1NxLZYJMXt

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 26 januari 2019