Wow! Van verkrachting vrijgesproken Evans en Sheffield dichtbij gevoelige hereniging

Wow! Van verkrachting vrijgesproken Evans en Sheffield dichtbij gevoelige hereniging

Trevor Wagener • 21:24, 24-04-2017 / Laatste Update: 21:31, 07-01-2024

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, moet Ched Evans gedacht hebben. De spits van Chesterfield werd in 2012 voor 5 jaar veroordeeld vanwege verkrachting, in 2014 vrijgelaten en onlangs vrijgesproken van alle aanklachten. Inmiddels was zijn sociale leven een hel en wilde Sheffield-fans niets van hem weten.

Sheffield heeft vriend, fan en vijand verrast door een bod van 500.000 pond bij Chesterfield neer te leggen, meldt BBC Radio Sheffield. Daar waar Evans, op de foto in actie voor The Bladesniet eens de trainingsfaciliteiten mocht gebruiken, is hij nu dichtbij een rentree bij de club die hij in 2011 gedwongen moest verlaten.

Ched Evans deserves another crack at championship football after serving time for something he didn't do. #twitterblades

— Lewis. (@LewyA_93) 24 april 2017

Oude nest

Evans hield altijd vol onschuldig te zijn en probeerde zijn loopbaan, die flink werd gedwarsboomd, op te pakken. Dit seizoen kwam de aanvaller tot 7 goals in 29 wedstrijden in de League One. Nu zijn naam officieel is gezuiverd, is een terugkeer van de verloren zoon van Bramall lane aanstaande.

Sheffield United staat in dezelfde competitie bovenaan met 97 punten uit 45 wedstrijden en kan promotie bijna niet meer ontgaan.