Vrouw van Scarponi schrijft emotionele brief: 'Eerste kerst zonder Michele'
i

EPA

Vrouw van Scarponi schrijft emotionele brief: 'Eerste kerst zonder Michele'

admin • 18:00, 24-12-2017 / Laatste Update: 16:15, 07-01-2024

Op 22 april van dit jaar overleed Michele Scarponi na een fatale botsing tijdens een trainingsrit. In de maanden daarna werd er veel gerouwd om het overlijden van de sympathieke Italiaan en die steunbetuigingen hebben de familie goed gedaan schrijft de weduwe van Scarponi in een brief die Sporza in handen heeft.

Nooit eenzam

Scarponi liet behalve zijn vrouw ook een tweeling achter. Iets wat de komende dagen nog ongetwijfeld voor emotionele momenten zal zorgen bij de familie Scarponi. "Ik schrijf deze brief ook in naam van mijn kleine schatjes Giacomo en Tommaso (de tweeling). Dankzij de hulp en steun van iedereen zal ik in staat zijn om te spreken met hen over hun vader en hoe graag hij was gezien door iedereen. Dit zal onze 1ste Kerstmis zijn zonder Michele. Maar toch wil ik iedereen prettige feesten wensen. Zalig kerstfeest en Gelukkig nieuwjaar."

Ook wil ze de fans bedanken voor de steun die ze kreeg. "Met deze korte brief wil ik heel de wielerfamilie bedanken voor de talrijke steunbetuigingen. Dankzij die warme woorden hebben we ons nooit eenzaam gevoeld in een donkere periode. Jullie hebben ons hart verwarmd op 1.000 manieren."