Lindsey Vonn over scheiding met Tiger Woods: 'Alleen Leo was bij mij'
i

Getty Images

Lindsey Vonn over scheiding met Tiger Woods: 'Alleen Leo was bij mij'

Robert Hüsken • 17:13, 14-10-2016 / Laatste Update: 20:30, 12-12-2023

Het is al een poosje over en uit tussen Lindsey Vonn (<3) en Tiger Woods. Een sprookje? Mwah. De Amerikaanse golfer was vaker van huis dan de skister lief was. In haar nieuwe boek vertelt Vonn waarom het nou eigenlijk misging tussen de twee. (Onderaan het stuk 2 fraaie slideshows)

Inmiddels is Vonn bij Formule 1-coureur Lewis Hamilton. Lijkt misschien wel een beetje op Woods. Qua uiterlijk dan. Want Hamilton geeft waarschijnlijk veel meer om zijn meissie dan Woods destijds deed. Althans, als we moeten geloven wat er in haar nieuwe boek staat. Leuk detail: ze poseerde naakt voor haar boek. (TIP!)

Leo

In The new Beautiful zegt ze dat Woods veel te vaak weg was. In 2014 kwam Vonn in een depressie na haar zoveelste blessure. Ondanks haar knieblessure kon Woods haar niet bijstaan, schrijft ze. Chefke was te vaak de hort op. Met andere chicks, zoals de geruchten gaan? Dat zegt Vonn niet. "Ik had een vriend nodig die mij door dit zware herstelproces heentrok", staat er in het boek. Omdat Woods weg was, adopteerde ze een hondje: Leo. "In deze periode had ik het zwaar. Het waren donkere dagen voor mij alleen. Ik zag het licht aan het einde van de tunnel niet en zonderde me compleet af van de buitenwereld. Op m'n slaapkamer. Alleen Leo was bij mij."

Scheiding

Het koppel besloot uit elkaar te gaan. Ofja, Vonn was Woods zat. Al zegt ze het netjes. "Het werd steeds moeilijker. Vanwege onze drukke kalenders en het feit dat we ver van elkaar woonden (chefke in Californië en Vonn in Colorado). Hoewel we vriendschappelijk gescheiden zijn, ben ik blij dat ik Leo had. Hij heeft mij door die zware periode heen geholpen."

Plaatjes kijken: 2 slideshows <3

Einde.