Koppie koppie met Kudus! Zo hoog is de odd op een (kop)goal van de Ajacied in de CL

7 september 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
TOTO Ajax Rangers CL Mohammed Kudus Basis Opstelling Quotering Odds Goal Binnen Buiten 16

Landskampioen Ajax begint de Champions League-campagne woensdagavond met het groepsduel in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen het Schotse Rangers FC. De aftrap is om 18.45 uur. Lukt het basisklant Mohammed Kudus om ook in het miljoenenbal belangrijk te zijn voor zijn club? Check hier de leuke odds van TOTO rondom Kudus!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Lees ook: Volgens Sportnieuws-lezers is DIT de ideale Ajax-opstelling voor het CL-duel met Rangers

De pas 22-jarige Kudus wacht nog altijd op zijn 1e Champions League-doelpunt namens Ajax. Dit seizoen was de aanvaller in de Eredivisie in 5 duels goed voor 1 treffer. Lukt het hem om tegen de ploeg van manager Giovanni van Bronckhorst überhaupt om tot scoren te komen?

Mocht Kudus daar búiten het 16-metergebied in slagen, keert TOTO in een Player Special voor ieder ingezette euro liefst 17 (!) euro uit. Mocht Kudus het net binnen de 1e 10 minuten laten bollen, levert ieder ingezette euro daarop men liefst 19 (!) euro op. Bij een eventuele kopgoal is het ook kassa. In een andere Player Special levert een rake kopbal van Kudus bij TOTO liefst 9 (!) ekkies op. Gokje wagen?

Statistieken Kudus Ajax 1
De international van Ghana, die in 2020 overkwam van Nordsjaelland, speelde in zijn nog prille loopbaan in totaal al liefst 48 duels voor Ajax I. Hierin gaf hij 4 assists en maakte hij 7 treffers.