Knalt Memphis Depay de meeste Oranje-doelpunten raak? Check hier de geinige TOTO-bets

19 november 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots

Het WK voetbal in Qatar staat nu echt pal voor de deur. En dat betekent dat je je alvast klaar kan maken voor de leukste TOTO-betjes. Tijdens het WK kan er bijna op ieder detail gewed worden. Wij zetten een aantal geinige bets op Oranje voor je op een rijtje.


Op de pagina van de TOTO-specials kan je bijna oneindig scrollen tussen interessante betjes. Heb jij een beetje vertrouwen in het Nederlands elftal of juist niet? Van topscorers en assists, naar exacte eindstanden in de groepsfase en gokjes op een specifiek land.

Let op: odds kunnen altijd nog veranderen na dit artikel.

Als je gelooft in het Oranjeverhaal van Louis van Gaal dan kun je bijvoorbeeld 15.00 keer je inzet winnen bij WK-winst van Nederland. Halen we de finale? Dan krijg je 6.50 keer je inzet.

Nederlandse goaltjesdief
Een risico natuurlijk. Misschien heb je meer verstand van topscorers, want wie gaat de meeste Nederlandse goals raak prikken? Memphis Depay is de favoriet bij TOTO. Als hij de topscorer wordt van Nederland op het WK krijg je 2.50 keer je inzet. Cody Gakpo (6.00) en Steven Bergwijn (8.50) volgen als andere mogelijke goalgetters. Een tipje: de odd van Bergwijn als topscorer van het hele toernooi staat op 60.00.

Ook als je totaal geen vertrouwen hebt in Oranje kun je bij TOTO terecht. Weet Nederland de halve finale niet te halen, krijg je 1.26 keer je inzet terug. Of je nu een gokje maakt of niet, geniet van het aankomende WK!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+