Nieuwe show in Parijs, of Monegaskische magie? Hier kijk je naar PSG – AS Monaco

28 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty
TV Gids Ligue 1 Parc des Princes Paris Saint Germain AS Monaco Odds Quotering Toto Kansen Bet Wedden Op Hoe Laat Waar Zender

Het superieure Paris Saint-Germain maakt zich op voor de 'topper' in de Ligue 1 met AS Monaco van zondagavond. Bij winst voor de Parijzenaren nemen zij de koppositie over van het eveneens goed gestarte RC Lens, of gaat AS Monaco stunten in Parijs? Lees gauw verder over waar het duel te zien is én wat de odds bij TOTO zijn!


Het sterrenensemble uit de hoofdstad is het seizoen - verrassend! - als vanouds swingend begonnen. Achtereenvolgens werden Clermont (5-0), Montpellier (5-2) en Lille (1-7) ruimschoots verslagen. Koploper Lens (10 uit 4) kwam 1 keer vaker in actie.

Parijse pijniging of Monegaskische magie?
Monaco, dat door PSV werd uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League, opende het seizoen met een overwinning (1-2) bij Strasbourg. Nadien werd er gelijkgespeeld tegen Stade Rennais en op eigen veld hard verloren van Lens (1-4). De ploeg van de Belgische trainer Philippe Clement kan dus wel een succesje in het Parc des Princes gebruiken.

Het duel tussen de grootheden is live te volgen bij Ziggo Sport Voetbal. De aftrap is om 20.45 uur, op zender begint het spektakel vanaf 20.40 uur. Benoît Bastien is de scheidsrechter. TOTO keert voor iedere ingezette euro op een overwinning van Monaco maar liefst 10 (!) keer de inzet uit. Gokje wagen?!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+