Nederlands dartssucces in 2e ronde The Masters? Dit zijn de opties bij TOTO

28 januari 2023 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
toto-the-masters-darts-zaterdag-28-januari-michael-van-gerwen-dirk-van-duijvenbode-danny-noppert

De beste darters ter wereld strijden tot en met zondag 29 januari om de titel bij The Masters, het 1e PDC-televisietoernooi van het jaar na het WK. Bij de laatste 16 zitten 3 Nederlanders: Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode. TOTO heeft weer verschillende wedopties.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Check hier enkele mogelijk interessante bets!

Bekijk ook: Het programma in de 2e ronde van The Masters 2023, met 3 Nederlanders

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen

Gooit Van Gerwen eerder 180 dan z'n tegenstander?
Van Gerwen neemt het in Milton Keynes op tegen de Portugees José de Sousa. Mighty Mike heeft een hogere odd als het gaat om wie de 1e 180'er gooit: 1.81 om 1.77. Heb je vertrouwen dat Van Gerwen sneller een maximale score gooit dan The Special One? Dan is deze optie misschien wel wat voor jou!

Verwacht je dat Van Gerwen niet alleen als 1e een 180-score gooit, maar ook de beste 180'ers produceert? Dit kan je 2.22 keer je inzet opleveren, tegenover een odd van 2.04 bij meer maximale scores van De Sousa. Wordt het wat dat betreft een gelijkspel? Deze quotering is een stuk hoger: 6.25. Check hier alle wedopties rond de partij tussen Van Gerwen en De Sousa.

Wil je de mogelijkheden bij TOTO rond de andere Nederlanders weten? Check hier de opties voor de wedstrijd van Noppert en hier die voor de partij van Van Duijvenbode.

Hier vind je alle TOTO-bets rond The Masters 2023!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+