Niet 1, maar 2 keer een Lekker Man voor de Klassieker bij TOTO

19 maart 2023 | In samenwerking met TOTO

Getty Images

Het zal je vast niet zijn ontgaan: deze zondag staat de Klassieker op het programma. Ajax ontvangt Feyenoord in eigen huis en er hangt een hoop van deze wedstrijd af in de strijd om het kampioenschap. Daarom heeft TOTO nu niet 1, maar 2 keer een Lekker Man-actie voor je klaarstaan!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Feyenoord is nog steeds de trotse koploper van de Eredivisie. Sinds de aanstelling van John Heitinga als hoofdtrainer bij Ajax zijn ook de Amsterdammers weer een ploeg om rekening mee te houden. De achterstand op de Rotterdammers is teruggebracht tot 3 punten, dus Ajax - Feyenoord van zondag is een heuse 6-puntenwedstrijd!

Lekker Man voor de Klassieker


TOTO kent het belang van deze wedstrijd. Daarom hebben ze 2 keer een Lekker Man actie. De eerste gaat over Feyenoord: 'Kökcü 1 of meer schoten op doel van buiten de 16 is NU: 3.00.' De andere gaat uiteraard over een speler van Ajax: Bergwijn 1 of meer schoten op doel van buiten de 16 is NU: 3.50.' Voor ieder wat wils dus!

De Lekker Mans zijn vanaf 11.30 uur online bij TOTO, je vindt ze hieeeerrr. Benieuwd naar de andere specials? Check ze hier!