Slaan Cristiano Ronaldo en Richarlison weer toe op het WK in Qatar? TOTO heeft deze specials

28 november 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
slaan-cristiano-ronaldo-en-richarlison-weer-toe-wk-voetbal-toto

Cristiano Ronaldo (voor Portugal) en Richarlison (2 keer voor Brazilië) kwamen allebei tot scoren in hun 1e wedstrijd op het WK voetbal 2022 in Qatar. Maandag staat voor beide aanvallers het 2e duel in de groepsfase op het programma. Verwacht jij dat CR7 en De Duif weer een goal maken? Dan heeft TOTO een interessante WK Koning TOTO Boost.


Ronaldo en Portugal nemen het vanaf 20.00 uur op tegen Uruguay in Groep H. De Europees kampioen won de 1e wedstrijd op het wereldkampioenschap van Ghana: 3-2. Uruguay pakte een punt tegen Zuid-Korea (0-0). Richarlison en Brazilië spelen om 17.00 uur in Groep G tegen Zwitserland. De Brazilianen versloegen eerder Servië (2-0), terwijl de Zwitsers nipt te sterk waren voor Kameroen (1-0).

Lees ook: TV-gids WK: hier kijk je maandag naar jouw favoriete land in taal naar keuze

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen

Weer goals van Ronaldo en Richarlison?
Bij TOTO is een special gemaakt gericht op een goal van zowel Ronaldo als Richarlison. De odd? 8,50. Niet mis natuurlijk, maar ook niet gek aangezien Uruguay en Zwitserland geen tegendoelpunt ontvingen in de 1e groepswedstrijd. Ronaldo en Richarlison zullen loeren op hun moment.

Zege zonder tegengoal voor Portugal en Brazilië?
De Boost van de Dag van TOTO hoeft niet ten koste te gaan van een doelpunt voor Ronaldo en Richarlison. Deze special is namelijk 'Portugal en Brazilië winnen zonder tegendoelpunt'. Elke euro die je inlegt kan je 7,50 euro opleveren mocht de voorspelling waarheid worden.

Check hier alle opties van TOTO rond het WK voetbal!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

fan-brazilie-wk-voetbal