Ex-MLB’er Varvaro die politieagent werd overleden na auto-ongeluk

12 september 2022

Getty Images
RIP MLB Overleden Pitcher Anthony Varvaro

Rust in vrede, Anthony Varvaro. De voormalig MLB-pitcher overleed afgelopen zondag aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Varvaro, die in 2016 stopte als honkballer en agent werd, werd 37 jaar oud.


Hij was zondag onderweg naar de 9/11-herdenking in Manhattan toen het misging in New Jersey. Varvaro speelde honkbal aan de universiteit van St. John's in New York voordat hij tussen 2010 en 2015 een MLB-loopbaan kende bij achtereenvolgens Mariners, Braves, en Red Sox.

"We zijn intens bedroefd na het horen van het nieuws van onze voormalig pitcher Anthony Varvaro", liet Braves weten in een statement. "Onze deelneming, we zijn met onze gedachten bij Anthony's familie en collega's."

RIP Anthony Varvaro
Varvaro pitchte in de MLB liefst 183 innings in 166 wedstrijden. In 2016 speelde hij nog 18 potjes mee bij Red Sox, voordat hij definitief stopte en zijn politietraining startte. De honkballer haalde in 2005 zijn diploma in het strafrecht en zei later tegen de krant The Torch 'toe te zijn aan de volgende fase in zijn leven'.

"Ik heb een mooie carrière gehad als honkballer", zei Varvaro destijds. "Ik heb een paar seizoenen gespeeld, en vond het niet erg om een volgende stap in mijn leven te zetten." Aanvankelijk werd hij patrouilleagent, later werd Varvaro instructeur. Rust in vrede, champ.