Komen alle bekerploegen vanavond tot scoren? Check déze te gekke TOTO-odd!

8 februari 2023 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
TOTO KNVB Beker Special Odd Wedstrijden Bets Feyenoord PSV Emmen NEC

De 8e finales om het toernooi van de TOTO KNVB Beker gaan op deze woensdag uiteraard weer vrolijk verder. Het sponsorende wedkantoor heeft dan ook weer enkele fraaie specials geopend om déze voetbalavond nog spannender te maken. Scroll gauw verder wat 1 van die specials precies inhoudt!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Lees ook: TV-gids! Op deze zender kijk je GRATIS naar de bekerwedstrijden van Feyenoord en PSV

De bekeravond begint woensdag om 18.45 uur in het Philips Stadion in Eindhoven, als PSV en FC Emmen op dat moment aftrappen. Nadien volgt het amateur-affiche tussen Spakenburg en Katwijk, waarna Feyenoord en NEC de avond vanaf 21.00 uur besluiten in de Rotterdamse Kuip.

Voor titelhouder SV staat er meer op het spel dan alleen het halen van de kwartfinale van de beker: afgelopen 24 januari ging de ploeg van coach Ruud van Nistelrooij in Drenthe nog pijnlijk onderuit (1-0) in de strijd om de landstitel. Spakenburg en Katwijk strijden samen om de glorie van de amateurs en Feyenoord kende recent (25 januari red.) nog een geslaagde competitie-generale tegen NEC (2-0).

TOTO zetten op KNVB Beker-wedstrijden
Genoeg kans op (veel) treffers, dus! Als Competitie Special heeft TOTO dan ook de bet 'Beide teams scoren in elke wedstrijd - geen gelijkspel' geopend! Voor ieder ingezette euro hierop krijgt men er liefst 15 (!) terug!

Ofwel: zowel PSV, als Emmen, als Spakenburg, als Katwijk, als Feyenoord áls NEC moeten tot scoren komen, en mogen niet gelijkspelen. Een gokje waard? Check meer TOTO-specials hier.

'Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen'