Hilariteit om trainingsvideo grommende Mike Tyson: 'Zo krijg je Jake Paul wel te pakken'
Mike Tyson en Jake Paul © Getty Images en Instagram

Hilariteit om trainingsvideo grommende Mike Tyson: 'Zo krijg je Jake Paul wel te pakken'

10:25, 16-04-2024 / Laatste Update: 10:31, 16-04-2024

Mike Tyson en Jake Paul weten de hype rond hun gevecht in juli goed levend te houden. Beide boksers halen met grote regelmaat de publiciteit met opvallende acties en uitspraken. Dinsdag is het de beurt aan Tyson.

Paul speelde vorige week nog in op het bizarre incident tussen Tyson en Evander Holyfield in 1997. Iron Mike beet toen een stuk uit het oor van zijn tegenstander. "Als ik de tanden uit zijn mond sla, kan hij dat bij mij in ieder geval niet doen", stelde de vriend van Jutta Leerdam. Maandag werd overigens bekend dat de twee oom en tante worden.

Tyson haalde de publiciteit met een indrukwekkend fimpje waarop hij zijn sparringspartner er flink van langs gaf. "Ik kan niet wachten tot jij dit bent", liet hij Paul weten. Die deed alsof hij niet onder de indruk was: "Net als iedereen, onderschat je me. En daar hou ik van." Voor Leerdam zal het minder prettig zijn geweest om te zien. Zij vreest dat Tyson haar vriend tegen de grond gaat slaan.

Maandag deelde Tyson opnieuw een filmpje van een training. Hierop trekt hij luid grommend een flink sprint. "Ik kom je halen", laat hij erbij weten. De hilariteit onder zijn volgers is groot. "Train je voor als Jake Paul de ring uit wil rennen?", vragen mensen zich af. "Zo haal je hem wel in." "Jake Paul plast in zijn broek als hij dit ziet", meent een ander. "Als Tyson 95 is en in zijn rolstoel zo op mij afkomt, ben ik nog steeds doodsbang."

Ook Holyfield reageert op de beelden. De voormalig rivaal van de nu 57-jarige Tyson laat weten zijn ogen uit te kijken.