Ontbijtshake: Blijft Schaars bij Oranje?
i

Pro Shots

Ontbijtshake: Blijft Schaars bij Oranje?

Martijn Baars • 07:30, 04-11-2016 / Laatste Update: 21:13, 12-12-2023

Voor Stijn Schaars kan deze vrijdag weleens één van zijn spannendste worden uit zijn voetbalcarrière. De middenvelder van sc Heerenveen hoort vanmiddag of bondscoach Danny Blind hem nodig heeft of niet. Wie zaten er ook alweer allemaal in de voorselectie voor het WK-kwalificatieduel tegen Luxemburg?

Ook Lens in Oranje?

Overigens hoeven die 22 spelers niet ook de echte selectie te vormen. De bondscoach gaf aan dat hij er ook zomaar een paar bij kan halen die nu niet op de lijst staan. Wij stemmen voor Jeremain Lens! Wat schoot die heerlijk raak voor Fenerbahçe donderdag!

OMHAAL-ALERT

Sowieso was het genieten als je een kaartje had voor de wedstrijd. Al binnen 2 minuten zagen de Turkse fans een fantastische omhaal van Moussa Sow tegen Manchester United. Heerlijk!

Heerlijk en spannend Ajax

Was Kasper Dolberg trouwens ook maar een Nederlander... Wat maakte de jonge Deen een schitterende treffer voor Ajax tegen Celta de Vigo. Sowieso leken de Amsterdammers eindelijk eens fluweel te voetballen tegen de Spanjaarden. Maar het ging nog bijna mis, en bijna door John Guidetti. Toch won Ajax en zijn ze door naar de volgende ronde van de Europa League!

Feyenoord en AZ

Ook Feyenoord en AZ verloren niet. Belangrijk voor de Europese puntjes! Voor Feyenoord voelt het 1-1 gelijkspel bij Zorya Luhansk ook een beetje als een nederlaag. Want voor de rode kaart van Eric Botteghin was er nog niks aan de hand... AZ is vooral opgelucht dat het niet verloor en dat Zenit 'gewoon' won van Dundalk!

Wil je alle uitslagen nog eens rustig op een rijtje zien? Of ben je benieuwd wat de standen in alle groepen zijn? Klik dan hier!

NEDERLAND – BELGIË (OEFENDUEL)

Datum: woensdag 9 november om 20:45 uur

Locatie: Amsterdam ArenA (Ajax)

Kaartprijs categorie 1 (gele plaatsen op kaartje): normaal 60 euro, bij ons voor 55 euro

Kaartprijs categorie 5 (grijze plaatsen op kaartje): normaal 23 euro, bij ons voor 18 euro

Bestel ze hierrrrrr!