Max Verstappen tekent nieuwe deal en is te zien in nieuwe, exclusieve programma’s bij Viaplay

29 september 2022

Getty

Max Verstappen heeft een nieuw contract getekend met de Scandinavische streamingsdienst Viaplay. Zij zenden tegenwoordig de Formule 1 uit. Verstappen zal onder andere te zien zijn in een nieuwe documentaire.


Daarnaast rijdt de Nederlander vanaf de Grand Prix van Singapore met het logo van Viaplay op zijn helm. De documentaire waar de regerend wereldkampioen in te zien zal zijn heet: ‘Verstappen – Lion Unleashed’. Daarnaast werken beide partijen achter de schermen aan nieuwe, exclusieve content die in de wintermaanden te zien zal zijn. Laten we hopen dat tegen die tijd er geen streamingsproblemen meer zijn.

Lees ook: Max Verstappen denkt nog niet aan wereldtitel in Singapore: ‘Ik heb geen haast’

Trakteren
Verstappen reageerde uiteraard verheugd op zijn nieuwe contract. "Ik ben super blij met de uitbreiding van het Viaplay-partnership. Met veel plezier kijk ik terug op de samenwerking tot nu toe. Ik weet zeker dat we de Formule 1-fans de aankomende periode kunnen trakteren op nog veel meer mooie programma’s. Zoals we allemaal weten is streaming de nieuwe manier van uitzenden en ik vind dat Viaplay uitstekend werk verricht om deze toekomst vorm te geven."

Hieruit blijkt wel dat Verstappen zelf nooit hoeft te kijken naar de haperende en trage livestreams, maar we wensen je alle goeds Max!

Lees ook: Pakt Max Verstappen zijn 2e wereldtitel in Singapore? Check hier hoe laat hij in actie komt