🎧  | Blind hoopt nog op terugkeer bij Ajax: ‘Ondanks alle pijn voel ik mij verbonden aan de club’

24 januari 2023

Daley Blind houdt nog altijd een heel erg slecht gevoel over aan zijn gedwongen vertrek bij Ajax. De linksback van Bayern München geeft in de podcast Football Is Life van FC Afkicken aan dat hij hoopt ooit terug te keren bij Ajax. "Op welke manier dan ook, ik zie mij echt wel ooit terugkeren bij Ajax."


Blind geeft tegen de podcast-presentatoren Diane Kuip en Siem de Jong aan dat hij het heel erg pijnlijk vindt dat hij niet meer bij Ajax speelt. "Ik had mij voorgesteld om af te sluiten bij Ajax. Mijn intentie was om mijn carrière daar af te sluiten. Ik voel mij gewoon heel erg verbonden aan de club. Ik loop daar al rond sinds ik klein was. En om dan zo te moeten vertrekken..."

Boekje open binnenkort
Blind wil er nog niet heel veel over vertellen, maar zal binnenkort wel over zijn gedwongen vertrek gaan praten. "Er is een hoop gebeurd achter de schermen en daar kom ik nog op terug. Ik ga zeker nog een boekje open doen. Het doet mij immers nog steeds pijn. Hoe de club mij behandeld heeft en hoe ik gedwongen werd om een andere club te zoeken."

Groot fan
Ondanks alles is Blind nog steeds een groot fan van de club. "Ajax is mijn club, ik ben Ajacied. Ik kom ook niet zo maar terug op mijn 28e als ik op beste van mijn tijd zit om bij Ajax te spelen. Daarom hoop ik ooit nog terug te keren bij mijn club."