Hier kijken de Feyenoord-fans in Rotterdam naar de finale van de Conference League

24 mei 2022

Getty Images
pleinen-rotterdam-waar-kijken-finale-conference-league-feyenoord-as-roma

Tirana wordt momenteel overspoeld door fans van Feyenoord, maar er zijn er ook nog een hoop in Nederland gebleven om naar de finale van de Conference League te kijken. In Rotterdam bijvoorbeeld. Daar zijn hele pleinen uitverkocht waar naar de finale wordt gekeken. Hieronder lees je waar dat is.


Waar kijk je in Rotterdam naar de finale van de Conference League?


De gemeente Rotterdam heeft de volgende plekken een vergunning gegeven:
· De Kuip
· Stadhuisplein
· Willemsplein
· Binnenrotte
· Noordplein
· Café Steyn
· Oude Haven
· Café Mitchie

'Deze evenementen zijn vrijwel allemaal al uitverkocht. We adviseren supporters die geen toegangskaart hebben en de wedstrijd goed willen volgen naar een buurtcafé te gaan of thuis te kijken', schrijft de gemeente hierover. Volg dat advies dan ook op als je lekker naar de finale wil kijken.

Komt er een huldiging op de Coolsingel bij winst van Feyenoord?


Nee is daarop het antwoord. Volgens burgemeester Aboutaleb is er simpelweg te weinig beveiliging beschikbaar om een huldiging op de Coolsingel mogelijk te maken.

Wanneer is de huldiging van Feyenoord bij winst van de Conference League?


Deze zal aanstaande vrijdag plaatsvinden om 13.00 uur in De Kuip. Voor dat evenement moet je een kaartje hebben. Ook buiten het stadion op het Van Zandvlietplein is de huldiging te volgen, daar worden schermen geplaatst.

Ben jij woensdag 25 mei in Tirana of Rotterdam (binnenstad of De Kuip) en heb jij vette video's, stuur deze dan door naar redactie@sportnieuws.nl en wij delen de tofste dingen op onze socials!