Voetballers van Feyenoord gevaccineerd tegen het coronavirus

23 juni 2021

Pro Shots / Mischa Keemink

De selectie van Feyenoord heeft zich laten vaccineren tegen het coronavirus. Vrijwel de gehele selectie en staf gingen langs bij een priklocatie van de GGD, meldt de club. De 2de prik volgt zoals gebruikelijk over enkele weken.


Een aantal spelers was al gevaccineerd en was daarom niet aanwezig in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Leroy Fer was er wel bij. ,,We hopen snel weer in een volle Kuip te spelen”, aldus Fer. ,,Het is daarom goed dat de meeste mensen, ook wij, nu gevaccineerd kunnen worden en dat de besmettingen omlaaggaan.”

Annemiek van der Eijk, als viroloog aan Feyenoord verbonden, is blij dat de spelers zich hebben laten vaccineren. ,,We zitten nog midden in de pandemie. Gelukkig gaat het aantal infecties en ic-opnames naar beneden. Tegelijkertijd horen we ook de geluiden over de Indiase variant die oprukt. Om er met elkaar voor te zorgen dat niet te veel mensen ziek worden, is het belangrijk om je te laten vaccineren. Ik ben heel trots op onze jongens dat zij dit hebben gedaan.”