Max Verstappen heeft zin in het seizoen: ‘Als tweede in Bahrein al een slecht resultaat is…’

15 april 2021

EPA

Het is tijd voor de 2e Grand Prix van de Formule 1 in 2021! 3 weken na de seizoenopening in Bahrein reist het F1-circus af naar het Italiaanse Imola. Max Verstappen heeft zin in de rest van het seizoen: "Als een tweede plaats in Bahrein al een slecht resultaat is, dan kijk ik nu al uit naar de 22 andere races van dit seizoen."


Dat zegt Verstappen tegen het AD. In Bahrein pakte hij pole position en werd hij net geen 1e bij de race op zondag. De coureur van Red Bull gelooft dan ook dat-ie in Imola weer om de winst mee kan doen. "Dat uitgangspunt maakt het allemaal een stuk makkelijker. En daar ben ik wel blij mee."

Podium
Verstappen maakt zich op voor zijn eerste F1-podium op Italiaanse grond. Vorig jaar had-ie een beetje pech: "We hebben een competitieve auto, waren hier vorig jaar (Verstappen viel vlak voor de finish rijdend op een tweede plaats uit met een klapband, red.) ook heel sterk. Dus ik zie geen reden waarom onze auto hier nu niet weer goed zou zijn. Misschien was Bahrein een race op zich, maar ik denk het niet. Laten we hopen van niet."