TV-Gids: zo kijk je vannacht LIVE naar UFC Fight Night: Smith vs Spann

18 september 2021

MMA-liefhebbers, het is deze zaterdag weer tijd voor UFC! In de nacht van zaterdag op zondag vindt in Las Vegas UFC Fight Night: Smith vs Spann plaats. Lees gauw verder wat de starttijd is en waar de partijen te zien zijn!

Waar en hoe laat is UFC Fight Night te zien?


In Nederland is het event live op televisie te volgen. SBS9 zendt het hoofdprogramma vanaf 1.00 uur 's nachts uit. De prelims, oftewel de eerdere gevechten op de kaart, zijn enkel via UFC Fight Pass te zien. Het event is in zijn geheel online te volgen op Kijk.nl.

Het mixed martial arts-event van 's werelds grootste organisatie vindt plaats in UFC Apex. Het absolute hoogtepunt van de avond zal het gevecht tussen Anthony Smith en Ryan Spann worden.

Smith vs Spann
Smith is de nummer 6 van de lichtzwaargewichten, Spann staat 11e op die ranglijst. Wie deze partij wint, krijgt op termijn waarschijnlijk een nieuwe kans op een titelgevecht. Los van deze clash staan er genoeg andere topgevechten op het programma.

Zo nemen ook Joseph Maness en Tony Gravely het tegen elkaar op. Daarnaast zijn de bouts tussen Gustavo Lopez en Heili Alateng én Dakota Bush tegen Zhu Rong ware klassiekers.