🎥 | Feyenoord staat met 2-1 ACHTER tegen Drita

Brian Vesseur • 22:24, 29-07-2021 / Laatste Update: 19:34, 13-12-2023

Vorige week vierden de fans én de spelers van FC Drita het gelijkspel (0-0) tegen Feyenoord als een kampioenschap. Deze donderdag krijgt Feyenoord de kans om dat gelijkspel weg te poetsen, maar het staat 1-2 achter! Hoe kan dat?!

Feyenoord kwam na 7 minuten op voorsprong door een doelpunt van Guus Til. Lekker kopgoaltje, niks aan de hand, zou je denken. Maar aanvoerder Leroy Fer, door een noodsituatie centrale verdediger, maakte vervolgens 2 cruciale fouten. En zo stond het na 16 minuten spelen met 2-1 achter! Marko Simonovski en Astrit Fazliu scoorden voor Drita.

Met deze stand gaat Feyenoord niet door naar de 3e voorronde van de Conference League. Overigens geldt de uitdoelpuntenregel niet meer. Als het dus 2-2, 3-3 of een ander gelijkspel wordt, gaan Feyenoord en Drita verlengen.