Dessers focust zich vol op Conference League-finale: ‘Wil niks horen van mijn zaakwaarnemer’

19 mei 2022

ANP

Blijft Cyriel Dessers volgend seizoen in het shirt van Feyenoord spelen? Die vraag blijft nog even in de lucht hangen, want Dessers focust zich eerst vol op de Conference League-finale. Pas ná die finale gaat hij naar zijn toekomst kijken.


"Ik wil het nu ook niet horen van mijn zaakwaarnemer", zegt Dessers op een persconferentie op het trainingskamp in Portugal. "Na de finale van de Conference League van woensdag tegen AS Roma zullen we wel met elkaar om de tafel gaan zitten. Dan moet er iets uitkomen."

Genk, Feyenoord of het buitenland?
Feyenoord kán Dessers behouden, maar dan moeten ze 4 miljoen euro betalen aan KRC Genk. Dat niet alleen, de Rotterdammers moeten er ook nog met de spits zelf uitkomen omtrent salaris. Dit moet allemaal vóór 1 juni gebeuren. Een andere optie is dat Dessers teruggaat neer Genk (en dan eventueel wordt verkocht aan een andere club).

Het zou kunnen dat de finale tegen AS Roma het laatste duel van de spits voor Feyenoord is. "Maar het voelt nu niet als mijn laatste wedstrijd", zei de Belg met Nigeriaanse roots. "Ik heb al vaker aangegeven dat ik heel gelukkig ben bij Feyenoord. Aan de andere kant ben ik 27 jaar en is dit misschien de kans om een stap naar het echte buitenland te maken. Maar Feyenoord is een bijzondere club en het gras is ook niet altijd groener aan de overkant."