MVV swingt tegen een slordig NAC, Ruben van Bommel smaakmaker

ProShots

Rick Kraaijeveld • 00:10, 16-08-2022 / Laatste Update: 23:14, 11-12-2023

In de Keuken Kampioen Divisie stonden er 3 wedstrijden op het programma op maandagavond. MVV mocht het in eigen huis opnemen tegen NAC, Dordrecht moest tegen Jong PSV en het andere jong-team van de avond was Jong Utrecht, tegen Heracles in eigen huis. Bij MVV was Van Bommel junior(Ruben van Bommel) de gevierde man in de 3-1-overwinning.

MVV heeft verrassend gewonnen van een zeer jeugdig NAC. Ze hadden 1 van de jongste teams in de competitie op het veld staan met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar en 9 maanden. Aan de kant van MVV kwam in de 63e minuut een bekende naam het veld in: Van Bommel. Het ging om de zoon van Mark van Bommel.

Hij had maar 3 minuten nodig om de bal tegen de touwen te jagen. Hij viel verrassend op. MVV dat veel beter was won met 3-1.

Jong FC Utrecht - Heracles

Heracles heeft goede zaken gedaan in een vrijwel lege Galgenwaard. Heracles zette vooral gas in de 1e helft en dat loonde al na 9 minuten. Toen de 1e goal er al in lag. Voor rust besloten ze het zaakje alvast in het slot te doen: met de rust stond het al 3-0, tevens de eindstand dus.

Jong PSV - FC Dordrecht

Jong PSV heeft met Ki-Jana Hoever gewonnen van FC Dordrecht. Ongeveer na een uur was het de piepjonge Jason van Duiven (17 jaar oud) die Jong PSV op voorsprong bracht. Het half uurtje wat daarna volgde kon PSV prima de deur op slot houden dus mocht FC Dordrecht met onverrichte zaken weer huiswaarts.