Sterspeler Spanje Ferran Torres onzeker voor finale Nations League, Lukaku vertrekt bij België

9 oktober 2021

Pro Shots

Het is nog steeds de vraag of Ferran Torres zondag wel aan de aftrap staat bij de Nations League-finale tussen Spanje en Frankrijk. De steraanvaller heeft last van zijn voet. "Ik twijfel nog of ik kan beginnen met Ferran, voor de rest is iedereen topfit", zei de Spaanse bondscoach Luis Enrique.


De 21-jarige Torres was de grote man in de halve finale tegen Italië. Hij maakte allebei de Spaanse goals. De aanvaller van Manchester City kreeg echter ook een trap tegen zijn voet en moest in de 2e helft gewisseld worden. "Hij gaat morgen gewoon de warming-up doen en dan gaat hij ons vertellen of hij fit is. Zo ja, dan speelt hij. Zo nee, dan start hij niet", is Luis Enrique duidelijk.

Voordat Spanje en Frankrijk het tegen elkaar opnemen voor de hoofdprijs, strijden België en Italië tegen elkaar voor de troostprijs. Bij de Belgen doet Romelu Lukaku in ieder geval niet mee. Hij heeft het kamp van België verlaten. Het is niet duidelijk of hij kampt met een blessure of gewoon geen zin heeft in een potje om niets.