Max Verstappen staat voor grote uitdaging bij GP van Singapore: check hier alle info over de race

17 september 2023

Getty Images
max-verstappen-starttijd-gp-singapore-formule-1

De GP van Singapore kan zomaar een spektakel worden. Red Bull lijkt niet mee te gaan doen om de hoogste plekken na een teleurstellende kwalificatie met plekken 11 en 13. Het lijkt een strijd tussen Ferrari en Mercedes te gaan worden. Check hieronder alle info over de race, hoe laat jij klaar moet zitten voor de starttijd van de GP van Singapore en waar jij kan kijken.


Verstappen zei het na de reace al: het gaat moeilijk worden om nog te winnen in Singapore. Op het Marina Bay Street Circuit is inhalen niet erg makkelijk dus zal Verstappen op voorhand niet zoveel kunnen verrichten vanaf P11. Het zou voor het eerst dit seizoen zijn dat er géén Red Bull-bolide een GP wint. Eerder was het altijd Verstappen of Sergio Perez. Zo was het ook al 5 jaar geleden dat er er geen Red Bull-bolide bij Q3 zat van de kwali!

Starttijd GP Singapore


De starttijd van de GP in Singapore is 14.00 uur, wees dus op tijd! De GP kan je bekijken bij Viaplay, om 12.55 uur starten zij met de voorbeschouwing op de race. De nachtrace in start in Singapore om 20.00 uur lokale tijd, maar door het tijdsverschil is het hier dus middag. Carlos Sainz start vanaf P1, George Russell vanaf P2 en Charles Leclerc vanaf P3.

Lando Norris van McLaren start vanaf P4, Lewis Hamilton vanaf P5. Ze zijn allemaal gebrand om deze unieke kans te pakken: een GP winnen dit seizoen met de dominantie van Red Bull. Sainz zei na afloop van de kwalificatie: "Het zou fantastisch zijn en dat is ook echt het doel. Ik ga alles geven wat ik in me heb om dat te bereiken."