Let je op, Jutta Leerdam? Jake Paul: ‘Ik zoop, nam drugs en had gekke soorten seks’

12 mei 2023

Getty Images

Bokser en influencer Jake Paul zegt dat boksen hem heeft geholpen om met zijn verslavingen af te rekenen. Dat zei de vriend van schaatsster Jutta Leerdam tegen DAZN. De video kan je hieronder checken.


"Ik zoop, nam drugs en had allerlei gekke soorten seks in Los Angeles", vertelt Paul over die periode in zijn leven. "Ik was mezelf niet. Want dat gebeurt als je zoveel drinkt. Dan doe je zulke dingen."

Jake Paul en Logan Paul
Paul begon als tiener met filmpjes plaatsen op social media, samen met zijn broer Logan. Ze werden beroemdheden op internet, en geleidelijk ook celebrities daarbuiten.

Maar Jake ging dus niet op een gezonde manier om met de roem. "Ik had iets nodig om me te redden", vertelt hij. "Boksen verscheen plots op mijn radar. Er zit inderdaad een Problem Child [probleemkind] in me. En die wil slechte dingen doen."

Boksen
"Maar iedereen heeft een verleden. Ik schaam me er niet over om dit te vertellen. En ik ga nog lang door met boksen. Misschien haal ik wel een diploma als referee. Grappig toch? Als ik in de ring sta als een ref!"

Op 5 augustus bokst Paul tegen Nate Diaz.