🎥 | Graafschap-verdediger Ted van de Pavert baalt: ‘In 8 dagen geven we alles weg’

15 mei 2021

De Graafschap sloot een regelrechte rampweek af met een 2-3 nederlaag in de play offs tegen Roda JC. Enkele dagen na het fiasco tegen Helmond ging het zaterdagavond opnieuw mis. Dat zag ook clublegende Ted van de Pavert.


De verdediger keek toe hoe Dylan Vente al vroeg 0-1 maakte. Via de gelijkmaker van Daryl van Mieghem en zijn eigen 2-1 leken de Superboeren alsnog op rozen te zitten. 2 goals van Thijmen Goppel bepaalden anders. "In 8 dagen geven we het hele seizoen weg, daar komt het op neer. Het zijn allemaal klappen", aldus Van de Pavert bij ESPN.

Ramp bij De Graafschap
"We begonnen nog wel aardig en voor mijn gevoel was er niet veel aan de hand, maar na de 2-2 waren we het kwijt. Daar leek het op. Dit is enorm teleurstellend, laat ik maar netjes blijven." Hij wist de vinger redelijk op de zere plek te leggen qua antwoord op de vraag waar het misging.

Lees ook:
'Zie hier het speelschema voor de play-offs voor promotie/degradatie'

"Qua veldspel hebben we te weinig progressie gemaakt, maar qua punten stonden we er goed voor. We hebben het in de competitie weggeven en dan moet je je herpakken. Het zakte na de 2-2 in elkaar... Dan sta je hier met lege handen."