Krijgt Griekse god Vangelis Pavlidis het op zijn heupen vanavond? Krijg 11 keer (!) je inzet terug

11 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty

De returns in de 3e voorronde voor de Conference League staan voor vanavond (donderdag) op het programma. Daarin komen 2 Nederlandse clubs in actie. FC Twente neemt het op tegen FK Cukaricki en AZ speelt in eigen huis tegen Dundee United. Voor beide clubs wachten hierna nog de play-offs om de groepsfase als ze deze voorronde overleven.


Twente won de heenwedstrijd in Servië met 3-1 en lijkt de klus al geklaard te hebben. Maar voor AZ is er nog wel flink wat werk aan de winkel. In Schotland werd er namelijk met 1-0 verloren. Toch hebben ze bij TOTO wel vertrouwen in een goede uitkomst voor beide clubs. Er is namelijk een special dat allebei de Nederlandse teams met 1-0, 2-0 of 3-0 gaan winnen. Daarbij krijg je 5 keer je inzet terug! Makkelijk scoren, toch?

Specials bij TOTO voor FC Twente - Cukaricki
Denk je nou dat Vaclav Cerny, met zijn vlammende schot, wel eens een goaltje kan gaan maken van buiten de 16 tegen Cukaricki? Dan krijg je 6 keer je inzet terug bij TOTO. Of komt Michel Vlap helemaal los en scoort hij in beide helften? Dan krijg je maar liefst 29 keer je inzet terug!

Lees ook: TV-gids: op deze zender kijk je naar FC Twente – Cukaricki in de 3e voorronde van de Conference League

Specials bij TOTO voor AZ - Dundee United
Bij TOTO hebben ze vertrouwen in een goede afloop voor AZ. Toch zullen de Alkmaarders er nog wel minimaal 2 moeten maken om door te gaan zonder verlenging. Gaat Griekse god Vangelis Pavlidis de verlosser zijn voor AZ en scoren in beide helften? Dat levert je bij TOTO 11 keer je inzet op. Maar misschien denk je wel dat Dundee United 'gewoon' doorgaat. Dan krijg je 4,20 keer je inzet terug.

Lees ook: TV-gids: op deze zender kijk je naar AZ – Dundee United in de 3e voorronde van de Conference League

Denk je dat je alles afweet van de Conference League en wil je graag nog wat meer betjes zetten? Surf dan snel naar deze pagina en laat zien dat jij Koning Conference League bent!