TV-gids: deze wedstrijd kan jij bekijken op het open kanaal van ESPN

26 maart 2023

Getty Images
open-kanaal-espn-willem-ii-mvv-maastricht-koning-willem-ii-stadion-keuken-kampioen-divisie-tv-gids

Met de interlandbreak wordt er op clublevel een stuk minder gevoetbald, maar helemaal stil ligt het zeker niet. Op ESPN wordt er namelijk gewoon voetbal uitgezonden, namelijk van de Keuken Kampioen Divisie. Check hier welke wedstrijd jij op het open kanaal van ESPN kan checken.


Er staan 4 wedstrijden op het programma in de KKD. Dordrecht ontvangt Helmond Sport, Heracles verwelkomt FC Den Bosch, TOP Oss gaat op bezoek bij Telstar en in Tilburg speelt Willem II tegen MVV. Laatstgenoemde wordt uitgezonden op ESPN.

Het belooft een lekker potje te worden want er zit niet veel tussen de 2 teams in. MVV Staat 7e met 44 punten net aan op een Play-off-plek. Willem II heeft 3 punten meer en staat 5e. Als MVV wint dan komt het op gelijke hoogte met de Tilburgers en met FC Eindhoven.

Hier kijk jij naar Willem II - MVV


Op een drassig veld zullen beide elftallen aftrappen om 14.30 uur. Schakel dus ruim op tijd in om niets van deze wedstrijd te missen. Om 14.10 uur start de voorbeschouwing.

Regen, regen, regen
Op Twitter waren veel supporters benieuwd en bezorgd of de wedstrijd wel door zou gaan door de hevige regenval. Willem II reageerde daar gevat op door een Tweet eruit te sturen.