Veronica Inside basht Feyenoord: ‘Staan voor de kwaliteiten die ze hebben te hoog’

4 december 2021

Pro Shots

Feyenoord is bezig aan een ijzersterk seizoen. De Rotterdammers staan maar 1 verliespunt achter koploper Ajax, dat op 19 december naar de Kuip komt. Toch zijn de heren van Veronica Inside niet zo onder de indruk van dit Feyenoord.


"Wanneer Ajax kampioen wordt?", vroeg Johan Derksen. "Wanneer is nog maar de vraag, maar dat gaat heel snel gebeuren. Feyenoord staat, voor de kwaliteiten die ze hebben, gewoon te hoog. Als iedereen weer fit is bij PSV vind ik PSV wel een serieuze titelkandidaat. Wonder boven wonder gaat het fantastisch met Feyenoord, maar die kunnen toch niet eens in de schaduw staan van Ajax?"

Feiten niet op een rij
Talkshowhost Wilfred Genee stelde dat Feyenoord dit seizoen nog geen punt heeft gestolen, alleen daar was chef-sport van de Telegraaf Valentijn Driessen het niet mee eens. "Tegen RKC stonden ze achter in de allerlaatste minuut. Dat is eigenlijk ook een gestolen puntje", stelde hij.
Overigens klopte zijn uitspraak niet. Feyenoord maakte op 16 oktober in de 47e minuut gelijk via Guus Til. Verder waren de Rotterdammers eigenlijk vrij dominant als je de cijfers bekijkt en miste Cyriel Dessers nog een grote kans. Hoezo gestolen punt?

De samenvatting van Feyenoord - RKC