🎥 | Vijf op een rij: Fulham speelt bij Tottenham opnieuw gelijk

Trevor Wagener • 00:18, 14-01-2021 / Laatste Update: 02:21, 08-01-2024

Fulham heeft in de strijd tegen degradatie een punt veroverd bij Tottenham Hotspur: 1-1. Een punt ja, 'voor de verandering'. Het is voor Fulham het 5e gelijkspel op rij in de competitie.

Tottenham kwam in de 25ste minuut ook via een kopbal op voorsprong. Harry Kane knikte op aangeven van Sergio Reguilón binnen. De Spanjaard had sowieso wel een beetje pech. Hij leek in de 89ste minuut de winnende te maken voor Spurs. Kort erna werd hij terecht teruggefloten vanwege buitenspel.

Te-te-te

Ivan Cavaleiro kopte na een prima voorzet van Ademila Lookman, die 7 minuten daarvoor Kenny Tete had afgelost, de gelijkmaker binnen voor Fulham. Fulham neemt met het zwaarbevochten punt afstand van nummer 19 West Bromwich Albion en heeft nog maar 2 punten achterstand op Brighton. Bovendien heeft de ploeg van Tete 2 duels minder gespeeld.Â