Zlatan scoort niet maar AC Milan verslaat Udinese wel met 3-2

19 januari 2020

Getty Images

Zlatan Ibrahimovic wacht na zijn rentree bij AC Milan nog op zijn eerste treffer in San Siro. De Zweedse spits won met zijn ploeg vanmiddag wel van Udinese: 3-2. 


Voor Zlatan was het zijn 150 gewonnen match in de Serie A. Daarvoor had hij 222 optredens nodig. Geen enkele voetballer won zo snel 150 Serie A-potjes! Althans, als we ons beperken tot het tijdperk waarin een zege 3 punten oplevert.

Rebic
De winnende treffer werd diep in blessuretijd gemaakt door de Kroatische aanvaller Ante Rebic. Bij rust keek de thuisploeg tegen een 1-0-achterstand aan. De Deen Jens Stryger Larsen had gescoord voor de ploeg met Bram Nuytinck in de basis en Hidde ter Avest als late invaller. Rebic en Theo Hernandez zetten Milan op voorsprong maar vijf minuten voor tijd maakte Kevin Lasagna weer gelijk: 2-2. 

8e
Milan, dat sinds de komst van Ibrahimovic nog niet verloor, staat achtste in de Serie A. Bij Udinese deed William Troost-Ekong uit Haarlem de hele wedstrijd mee. Bram Nuytinck werd in de 78ste minuut vervangen, terwijl Hidde ter Avest in de 88ste minuut nog in het veld kwam.