Van Duijvenbode in zijn interview bij RTL 7 meteen weer lekker op dreef: ‘Stel je niet aan man, mietje’

5 maart 2021

BSR Agency

Dirk van Duijvenbode zat na afloop van zijn gewonnen partij in de 4e ronde van de UK Open meteen klaar voor RTL 7. In gesprek met presentator Koert Westerman was hij lekker op dreef. Hij sloot zijn interview af met: "Wel aubergines blijven eten, hè?!"


Maar voordat Aubergenius kon afsluiten met zijn slogan, ging het natuurlijk over van alles. Westerman vroeg zich af waarom Van Duijvenbode niks deed tijdens zijn opkomst. Waar hij normaal gesproken al pompend op hardstyle het publiek vermaakt, deed hij nu helemaal niets.

Saaie opkomst
"Wij hoorden dus geen muziek, dus ik kon ook niks", verklaarde de Nederlander via een Zoom-meeting. "Dat doen ze denk ik omdat we in een zaal spelen waar meerdere borden staan. Geen muziek zorgt er ook voor dat de andere darters niet afgeleid raken."

'Stel je niet aan man, mietje'
Daarna kon Van Duijvenbode weer lachen. Het ging de eerste 10 legs niet echt lekker (hij kwam 5-2 achter), maar daarna ging het lopen. "Ik zei al tegen mezelf: stel je niet zo aan man, mietje. Het voelde wel goed, maar ik stond toch achter. Gelukkig ging het daarna lopen."

Na wat gegein met Westerman sloot Van Duijvenbode af met zijn promotie van aubergines.