Giga geruchten na foutje op Instagram van Cristiano Ronaldo

12 april 2021

AP

Oeps! Wat was dit?! Een foutje van het social media-bureau achter Cristiano Ronaldo. Het bedrijf Polaris Sports kondigde het competitieduel van Juventus tegen Genoa aan met een post op Instagram. Op het eerste gezicht niets verkeerds mee, ware het niet dat Polaris Sports geen logo van de Serie A, maar van La Liga bij de foto van de Portugees had geplaatst.


Cristiano Ronaldo associëren met een logo van La Liga, dan kan je al raden dat op sociale media de geruchten over een mogelijke terugkeer naar Real Madrid snel en enthousiast worden verspreid. Zou het dan toch?? Die speculaties doken enkele weken geleden ook al op nadat Juventus in de Champions League werd uitgeschakeld door Porto. Check het foutje hieronder:Frustraties
Juventus won zondagmiddag op eigen veld met 3-1, maar Cristiano Ronaldo scoorde niet. De Portugees blijft zo voorlopig op 25 competitiedoelpunten steken. Na het laatste fluitsignaal stak hij z'n teleurstelling niet onder stoelen of banken en gooide hij z'n shirt gefrustreerd tegen de grond. 

Coach Andrea Pirlo tilde er niet te zwaar aan en bluste het brandje. ,,Cristiano was boos omdat hij niet gescoord had. Dat kan iedereen overkomen, hij zal er geen boete of iets dergelijks voor krijgen.”