Transferbom: zaakwaarnemer Raiola én vader van Haaland gespot op vliegveld Barcelona

1 april 2021

BSR Agency

De strijd om Erling Braut Haaland is officieel losgebarsten. Woensdag kondigde Sergio Aguero zijn afscheid bij Manchester City aan en METEEN werd de naam van de spits van Borussia Dortmund genoemd als zijn ideale vervanger. Sinds donderdagmiddag kan daar een nieuwe club aan worden toegevoegd: FC Barcelona!


Update: Fabrizio Romano meldt dat Mino Raiola ook met Real Madrid heeft gesproken deze donderdag.

Het Spaanse medium Sport spotte Mino Raiola (de zaakwaarnemer van Haaland) en Haalands vader op het vliegveld in Barcelona. De kersverse voorzitter van die club, Joan Laporta, is een groot fan van Haaland en wil de Noorse aanvaller dolgraag komende zomer presenteren als nieuwe speler.


Goede band
Laporta en zaakwaarnemer Raiola hebben een goede band. Laporta werd óók gespot op datzelfde vliegveld, want hij arriveerde ongeveer tegelijkertijd met Raiola en de vader van Haaland. Is een transferbom in de maak?

Geen echte spits meer
FC Barcelona kan wel een goede spits gebruiken. Sinds het vertrek van Luis Suarez staan zowel Antoine Griezmann als Martin Braithwaite niet echt op als zijn vervanger. Veel moet toch nog steeds komen via Lionel Messi.